Minor din Slatina, reținut pentru tâlhărie. El a fost implicat și în scandalul de marți, când a fost înjunghiat un bărbat

Sursa foto: b1.ro

Un tânăr în vârstă de 16 ani, din Slatina, care, în urmă cu patru zile, ar fi sustras, prin violență, portomenul unui bărbat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie. Minorul este bănuit că ar fi și cel care, în scandalul de marți, din zona Pieții Zahana, ar fi înjunghiat un bărbat.

Cert este că minorul a fost reținut doar pentru tâlhărie, bărbatul păgubit fiind din comuna Oporelu.

„În fapt, un minor  de 16 ani, din municipiul Slatina este bănuit că, la data de 12 aprilie, pe raza municipiului Slatina, ar fi deposedat, prin violență, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Oporelu, de portmoneul pe care îl avea asupra sa.  

În urma activităților desfășurate și administrării probatoriului în cauză, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi propuse măsurile legale. În acest moment se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Tânărul este bănuit că ar fi participat și la scandalul de marți, petrecut pe o stradă din zona Pieței Zahana din Slatina, unde un bărbat a fost înjunghiat. Mai mult, cel reținut de polițiști ar putea fi chiar el autorul acestei fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here