Mario De Mezzo, numit de premierul Orban vicepreședinte la ANC, peste capul șefului PNL Olt

Mario de Mezzo

Fostul candidat desemnat de PNL la funcția de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, a fost numit, marți, de premierul Ludovic Orban, în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC). Surse liberale susțin că această numire s-a făcut peste capul șefului PNL Olt, Liviu Voiculescu, care ar fi aflat după ce decizia a apărut în Monitorul Oficial al României.

Numirea lui Mario De Mezzo vine după ce acesta a fost înlăturat din poziția de candidat al liberalilor la funcția de primar al Slatinei de către președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, care i-a luat locul în cursa pentru primărie.

Surse liberale au declarat pentru OLT-ALERT.RO că numirea lui De Mezzo în conducerea ANC s-a făcut peste capul lui Voiculescu, care, susțin sursele citate, a aflat abia azi din Monitorul Oficial al României.

Numirea lui Mario De Mezzo într-o funcție publică la nivel național are loc după ce alți doi colegi ai săi din PNL Olt au primit funcții la nivel înalt. Este vorba de șefa femeilor liberale din Olt, Luminița Popescu, care a primit, în 17 aprilie, postul de secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, și de fostul subprefect Emanuel Oproiu, numit șef al Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here