Bărbat împuşcat mortal de poliţişti în Bucureşti. Primele imagini de la faţa locului/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

România TV a făcut publice primele imagini de la hotelul din Bucureşti, în care un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti.  

Dezvăluiri șocante în exclusivitate la România TV au fost făcute miercuri seară de către un martor la evenimentul petrecut în această dimineață într-un bloc din Capitală în care un tânăr a fost împușcat mortal.

Un martor a povestit ce s-a întâmplat în noaptea în care fostul angajat al unei televiziuni a fost împuşcat mortal de poliţiştii din Capitală.

„Stătea în apartamentul surorii lui care este plecată în Franţa. A fost un vecin calm, a avut câteva probleme sentimentale şi lua tratament antidepresiv. În jurul orei două a ieşit în holul blocului, a avut o mică discuţie cu portarul dar fără să-l agreseze aşa cum se spune. Directorul asociaţiei a spus să chemăm poliţia, poate îl calmează. A mai fost scandaluri în bloc şi nu s-a întâmplat să se împuşte nimeni. Au venit 13 echipaje. S-a umplut curtea de maşini de poliţie. Într-adevăr Alexandru avea o foarfecă în mână. Unul dintre poliţişti a căzut pe scări şi s-a lovit la genunchi. Au zis că l-au lovit Alexandru. Prima dată a fost împuşcat în picior, iar după aceea a fost împuşcat în abdomen şi în torace. Şapte gloanţe ne-au trezit în miezul nopţii.

Poliția ne spune să stăm în case. El a ajuns decedat la spital, când l-au luat nu mai era în viață.

Sunt 6 paramedici care încearcă să îi acorde primul ajutor. E plin de sânge, pe jos, s-a golit de sânge. A fost un exces de zel. Dacă era 5-6 țigani nu trăgeau în ei.Au dat cu spray paralizant în tot blocul.

Au spus să nu dăm imagini la presă și să nu vorbim cu presa pentru că sigur ne vor face dosar penal și ne vor caza undeva. Vom pune un afiș pe care vom scrie: Aici a fost ucis un om nevinovat!

A durat de la 3 jumătate, când au încercat să negocieze cu el, până la 6:32, când l-au coborât pe targă jos, ca să îl resusciteze, dar nu mai avea funcții vitale. Unul dintre polițiști i-a zis celui care l-a împușcat: „Lasă, că îl scoatem pe prostie!”. Erau panicați, polițiștii erau panicați. Au venit și de la criminalistică.

Împușcăturile au fost surprinse de camerele de luat vederi de la etajul 12, au fost luat de poliție. Au fost 4 trageri una după alta. El era căzut, după ce a fost împușcat în picior. S-a ridicat și a vrut să urce și au tras de jos în sus în el. A fost execuție!”, a spus un vecin al bărbatului la România TV.

Bărbatul a murit miercuri dimineaţă, după ce a fost implicat într-un incident violent într-un hotel din cartierul Pajura din sectorul 1 din Bucureşti.

Poliţia a intervenit după ce individul alerga aproape dezbrăcat pe holurile clădirii având în mână o foarfecă. Bărbatul a agresat un poliţist şi a fugit prin clădire, fiind urmărit.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul care a decedat miercuri dimineaţă în urma incidentului violent este acelaşi care a intrat cu maşina pe spaţiul verde din faţa sediului Guvernului, în ianuarie 2016.

După ce s-a oprit cu autoturismul în porţi, individul a declarat că a vrut să arate că un incident terorist poate avea loc şi în România. La acea vreme, s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here