Incendiu, noaptea trecută, într-o localitate din Olt. Focul a produs pagube importante/ FOTO

Pompierii din Osica de Sus au intervenit, noaptea trecută, în comuna Pârșcoveni pentru a stinge un incendiu de proporții izbucnit într-o gospodărie unde focul a provocat pagube importante. 

La sosirea salvatorilor, focul cuprinsese o anexă gospodărească și exista pericolul să se extindă la clădirile aflate în apropiere.

„Pompierii Gărzii Osica de Sus au intervenit, noaptea trecută, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în comuna Pârșcoveni, sat Olari.

Pentru limitarea propagării și lichidarea incendiului, pompierii au acționat aproximativ două ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Potrivit pompierilor, în urma incendiului a ars anexa gospodărească, de aproximativ 30 de metri pătrați, dar și 500 kilograme de lemne de foc, precum și aproximativ 200 de kilograme de cărbune.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here