Acțiuni de amploare ale polițiștilor din Olt, peste 300 de persoane au fost legitimate. Sancțiunile au depășit suma de 95.000 de lei

Polițiștii din Olt au făcut controale de amploare, ieri, pe raza județului și au aplicat 48 de sancțiuni pentru neregulile constatate, cele mai multe dintre acestea fiind pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de  96.000 de lei.

Oamenii legii au organizat acțiuni punctuale în municipiile Slatina și Caracal, orașele Balș, Potcoava și Corabia, precum și în comunele limitrofe pentru descurajarea faptelor antisociale și a încălcărilor măsurilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

„Cu această ocazie peste 120 de polițiști, jandarmi, militari M.A.P.N, polițiști locali  precum și trei grupe de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt au  acționat preventiv, dar și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile ordonanțelor militare, normele privind circulația rutieră și pe cele de conviețuire socială”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

În contextul prezentat au fost legitimate aproximativ 350 de persoane și au fost controlate nu mai puțin de 140 de autovehicule.

Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat de siguranță publică și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here