Când vor fi redeschise parcurile şi ce reguli vor trebui respectate în vreme de coronavirus. Anunţul făcut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anunţat că parcurile fac parte dintre zonele care ar putea fi deschise populației. Acest lucru se va întâmpla numai prin respectarea distanțării sociale și a regulilor de igienă.

”Președintele a anunțat obligativitatea purtării măștilor în spații închise. Când se vor relua școlile, grădinițele, cu siguranță vor fi distribuite măști. Vom stabili un mecanism de distribuție și vă vom anunța.

Parcurile fac parte dintre locurile publice, care, dacă se respectă anumite reguli pot fi deschide mai repede. Normele de igienă și distanțarea socială, atunci ele pot fi deschise mai repede.
La hoteluri nu vor exista restricții, vor fi deschise, dar cu respectarea normelor de iginenă. În ceea ce privește restaurantele şi cafenelele, opiniile sunt rezervate pentru că riscul epidemiologic este mai mare în cazul restaurantelor pentru că nu poţi să porţi mască” a anunţat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here