Ce se va întâmpla cu drumul expres Craiova-Slatina-Pitești. Lucian Bode, despre situația de pe șantier

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat la Digi24 că toate șantierele sunt deschise și că mobilizarea este mai bună decât înainte de criză. El a enumerat proiectele majore de transport avute în vedere în perioada imediat următoare. 

„Toate șantierele sunt deschise, în ultimele săptămâni am început lucrări la șantiere noi – Sibiu-Pitești, varianta ocolitoare Timișoara Sud, unde voi merge azi, pentru a încuraja antreprenorii să le implementeze.

Recuperarea decalajelor din perioada de criză considerăm că se face doar prin accelerarea marilor proiecte de investiții în infrastructura de transport.

Vom demara proiecte majore, ca Sibiu – Pitești loturile 4 și 5, Craiova – Pitești, Autostrada Transilvania, Comarnic-Brașov.

Sunt convins că vor fi duse la bun sfârșit.

Acum, pe șantiere, este mobilizare mai bună decât înainte de criză”, a spus Bode.

El a subliniat că pe șantiere se respectă regulile de igienă, că se lucrează cu măști sanitare și mănuși. Bode a exemplificat cu situația de la șantierul pentru M5 de metrou, unde a fost în vizită împreună cu premierul și unde peste 560 de muncitori lucrau echipați cu măști și mănuși.

„Au avut în fiecare zi aproape 700 oameni pe șantier și doar două cazuri de îmbolnăviri, i-au izolat pe contacți și lucrările merg înainte. Când respecți regulile, nu ai situații de îmbolnăviri”, a conchis el.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here