Incredibil ce aruncă unii dintre slătineni în vasul de toaletă. CAO: Și rețeaua de canalizare face parte din orașul tău!/ FOTO

Compania de Apă Olt SA a dat publicității mai multe imagini cu conductele de canalizare ale orașului înfundate după ce cetățenii au aruncat în vasul de toaletă tot felul de restul alimentare și chiar obiecte. 

Imaginile au fost postate pe pagina de socializare a companiei, însoțite de diverse sfaturi ale operatorului de apă-canal din Olt.

„ȘI REȚEAUA DE CANALIZARE FACE PARTE DIN ORAȘUL TĂU!

Ne place să trăim într-un oraș frumos și curat, dar curățenia nu trebuie să fie numai pe străzi sau în parcuri, ci și în subteran, adică în reteaua de canalizare.
Prin reteaua de canalizare trec apele uzate menajere și industriale și apele pluviale, către stațiile de epurare, acolo unde sunt tratate pentru a îndeplini indicatorii de calitate prevăzuți și apoi deversate.

Functionarea sistemului de canalizare depinde de fiecare dintre noi.

De aceea, nu trebuie să aruncăm:
– ulei folosit și resturi alimentare în chiuvetă,
– servetele umede, scutece, absorbante, ață dentară, betisoare de urechi, hârtii și resturi alimentare în vasul de toaletă,
– medicamente, măști sau mănuși de protectie în vasul de toaletă,
– jucării sau alte obiecte în vasul de toaletă,
– păr în vasul de toaletă.

Numai hârtia igienică se aruncă în vasul de toaletă! Gunoiul menajer se aruncă în coșul de gunoi!
În acest fel, avem un oraș curat și sănătos!

Depinde de noi să asigurăm siguranța locuinței, sănătatea noastră și a comunității din care facem parte și protejarea mediului înconjurător!
Compania de Apă Olt este parte a comunității, așa cum suntem fiecare dintre noi!”

În imaginile de mai jos se observă cum arată o rețea de canalizare înfundată, plină de deșeuri aruncate de cetățeni în vasul de toaletă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here