Șfârșit tragic pentru un tânăr, după ce s-a izbit cu motocicleta de un cap de pod

Foto: b1.ro

Sfârşit tragic pentru un bărbat de doar 30 de ani din judeţul Dâmboviţa. Acesta şi-a pierdut viaţa după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod.

Martorii spun că a mers cu viteză şi, în plus, ca echipament de protecţie nu avea decât casca de pe cap.

Tânărul se plimba cu motocicleta pe un drum din localitatea Ghirdoveni, acolo unde locuia, când se pare că s-a dezechilibrat și a intrat într-un cap de pod.

Denis Cojanu, martor: “Nu a mai ținut-o pe șosea, s-a dezechilibrat, s-a lăsat cam rău. N-a avut costum, nu l-a mai stăpânit și s-a dus încolo”.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au sosit echipajele de la ambulanță. Din nefericire, medicii s-au văzut nevoiți să îi constate decesul bărbatului. Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a petrecut această tragedie.

Rudele au rămas împietrite când au aflat de tragedie. Bărbatul locuia împreună cu tatăl său, nu era căsătorit și se ocupa cu vânzarea mașinilor din afara țării. Motociclismul era cel mai nou hobby al său.

Mihai Enache, unchiul victimei: “Nu conducea de mult timp, e băiat tânăr, a avut carnet de mașină și acum și-a luat de motocicletă. I-am mai zis să aibă grijă”.

Sătenii sutin că victima ar fi circulat cu viteză prea mare:

-Viteză foarte mare. Cică a avut 200 la ora!.
-Mai devreme, a trecut încolo cu viteză și înapoi vă dați seama, că tot cu viteză. Cred că și-a pierdut echilibrul și s-a dus. Se auzea motorul zdravăn și odată, poc.
-Viteză foarte mare, a intrat în capul ăla de pod.
-Ați auzit bușitura?
– Bușitură atât.
-Nu ați mai putut să-l ajutați?
-Nu, cu nimic.

Acum, familia îndurerată se pregătește de înmormântare.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here