Tânăra dispărută duminică din Slatina, căutată în râul Olt. Ea a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră

După patru zile de căutări fără succes, tânăra de 27 de ani dispărută, duminică, din apartamentul ei din Slatina, unde locuia cu iubitul său, autoritățile au decis s-o caute, ieri, și în apele râului Olt. 

Acţiunea de căutare în Olt a fost desfăşurată de pompieri, la solicitarea polițiștilor, cu ajutorul unei ambarcaţiuni.

„La solicitarea Inspectoratului de Poliție Județean s-a acționat, ieri, cu o ambarcațiune cu motor, pentru căutarea unei persoane posibil înecate în râul Olt, în zona podului rutier de la ieșirea din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Asociaţiei Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Olt, cu două ambarcaţiuni, dar şi jandarmi şi poliţişti.

„Căutările s-au încheiat fără ca persoana să fie găsită. Deocamdată, pentru azi nu avem o solicitare de la IPJ”, a mai precizat Alin Băsășteanu.

Tânara de 27 de ani, Irina Nicoleta Marcu, a plecat de acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică și de atunci este de negăsit. Dispariția a fost anunțată de iubitul ei.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie, de 27 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Slatina și nu a mai revenit.

MARCU IRINA NICOLETA are 1, 65 m înălțime,  60 de kilograme, păr saten lung, ochi albaștri,  ten deschis.

La data plecării, este posibil să fi purtat geacă violet, pantaloni gri și tricou alb”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Fata a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Apropiații susțin că, în ultima perioadă, slătineanca manifesta o stare de neliniște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here