Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit dintr-un spital din Capitală. A fost prins în judeţul Buzău

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Vrancea, diagnosticat cu noul coronavirus a fugit dintr-un spital din Capitală. El a fost prins de poliţişti în judeţul Buzău.

Potrivit IPJ Buzău, în seara de 29 aprilie, poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit în cursul zilei incinta unităţii medicale de pe raza municipiului Bucureşti, fără încuviinţarea cadrelor medicale, unde se afla internat cu diagnosticul SARS-COV-2.

Poliţiştii au organizat filtre pe şoselele din judeţ iar în jurul orei 21.00 persoana a fost identificată pe DN2 E85, pe raza comunei Oreavu, în timp ce se deplasa cu un taxi către Vrancea.

„Autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanţii maşinii au fost atenţionaţi să rămână în autoturism, timp în care poliţiştii au asigurat zona până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării. Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliţie din Buzău şi Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău Ane-Marie Vrapciu.

Bărbatul de 34 de ani din Vrancea diagnosticat cu SARS-COV-2 şi şoferul autoturismului, un bucureştean de 46 de ani, au fost predaţi echipajului ISU Vrancea.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here