Avocatul familiei Melencu: ”Din casa lui Dincă nu s-au luat amprente!” Procuror: ”Erau prea multe cârpe”

Avocata familiei Melencu din cazul Caracal continuă seria dezvăluirilor despre erorile uriașe comise de anchetatori.

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, lansează noi atacuri la adresa anchetatorilor din cazul Caracal și scoate la iveală alte greșeli făcute de aceștia. Într-o discuție online cu profilerul Mihaela Brooks și avocatul Artin Archizian, Carmen Obîrșanu a dezvăluit că anchetatorii nu au prelevat amprente din camera lui Gheorghe Dincă.

Este o informație șocantă, iar dacă este reală, Gheorghe Dincă ar putea fi scos nevinovat, mai ales că la fața locului nu s-au găsit nici alte urme biologice, conform avocatului familiei Melencu. Anchetatorii au omis să analizeze chiar și ligheanul pe care însuși Dincă l-ar fi indicat, la reconstituire, ca fiind cel folosit de victimele lui pentru nevoile fiziologice.

Ligheanul în care Alexandra își făcea nevoile, neexpertizat!

„Dacă ați observat la reconstituire, în imagini apare Dincă cu un lighean colorat, că se duce afară să arunce produsele biologice ale Alexandrei. S-a dus și a aruncat la WC resturile fiziologice, da? La dosar nu se regăsește expertizarea acestui lighean! E un lighean de plastic și se rețin resturile”.

Avocat: ”Procurorul și polițistul nu s-au înțeles cum să mă păcălească”.

Să zicem că în cazul Luizei nu s-au găsit urme pentru că trecuseră trei luni, dar știți că în cazul Alexandrei nu s-au ridicat amprente din cameră? Nu s-au ridicat amprente din cameră!!! Când l-am întrebat pe polițist: domnule, de ce n-ați luat amprentele, pentru că Alexandra era disperată, poate erau urme ale mâinilor ei pe pereți, pe ușă… Mi-a zis că n-au ridicat amprentele pentru a nu distruge urmele ADN! Atunci l-am întrebat pe procuror, după o lună de zile: domnul procuror, de ce n-ați luat amprente din camera groazei? Mi-a răspuns procurorul foarte simplu: păi doamnă, erau multe cârpe acolo!!! Deci astea au fost răspunsurile anchetatorilor. Unul, să nu distrugă urmele ADN, celălalt că erau foarte multe cârpe! Polițistul cu procurorul nu s-au înțeles cum să mă păcălească!”, a declarat avocata familiei Melencu pe canalul de Youtube ”Dreptul la adevăr”.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here