O femeie de 113 ani s-a vindecat de coronavirus. Creşte numărul vindecărilor în rândul vârstnicilor

Maria Branyas, o spanioloaică în vârstă de 113 ani, şi-a revenit după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus, au anunţat autorităţile spaniole, potrivit BBC.

Vindecările în rândul persoanelor vârstnice sunt din ce în ce mai numeroase. Mulţi dintre pacienții aflaţi în categoria de risc, având vârste înaintate sau boli asociate, au reuşit să iasă învingători în lupta cu COVID-19.

Maria Branyas, o femeie în vârstă de 113 ani, despre care se crede că este cea mai în vârstă femeie din Spania, şi-a revenit după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus, au anunţat autorităţile spaniole, potrivit BBC. Femeia a fost diagnosticată cu coronavirus în martie, după ce Spania a intrat în carantină. Dar după câteva săptămâni de izolare, timp în care a avut o simptomatologie uşoară, aceasta şi-a revenit.

Maria Branyas a prins pandemia de gripă spaniolă din 1918, războiul civil spaniol din 1936-39 şi acum epidemia de coronavirus.

O arădeancă de 97 de ani a învins infecţia cu coronavirus

O femeie de 97 de ani din Arad, provenind de la un cămin de bătrâni, a reuşit să se vindece de coronavirus, scrie aradon.ro. Alături de ea, s-au mai vindecat de infecţia cu noul coronavirus încă cinci pacienţi proveniţi de la acelaşi cămin de bătrâni.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here