Doliu în PSD. Un fost șef al tineretului social-democrat a murit la 29 de ani/ FOTO

Fostul lider al organizației de tineret a social-democraților din Brașov, Horia Stancu, a încetat din viață la doar 29 de ani, după un accident vascular cerebral.

Horia Stancu a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în urmă cu aproape o lună. Acesta a fost operat, însă starea lui de sănătate s-a agravat și doctorii nu l-au mai putut salva. În toată această perioadă, acesta a rămas mereu în comă, conectat la aparate.

Horia Stancu se căsătorise acum doi ani și avea un copil de 11 luni. Pe lângă funcția de lider al Tineretului Social Democrat Brașov, acesta a mai fost director la Secția Drumuri Naționale de Drumuri și Poduri Brașov (DRPD), anunță Antena3.

Din rândul persoanelor care deplâng în aceste zile decesul prematur al lui Horia Stancu se numără și prefectul județului Brașovul, Mihai-Cătălin Văsii.

“Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here