Horoscop 14 mai. Leii ar putea intra într-o nouă relație

O zi reuşită. O să putem fructifica şansele care ne ies în cale şi să ne asigurăm un confort mental, material, că nu e momentul să fim visători.

Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj să facem lucruri de care ne-am tot ferit.

HOROSCOP 14 MAI 2020 TAUR

Or să vi se dea şi acei bani pe care nu i-aţi putut lua la momentul potrivit şi o să vă reglaţi cu banii – numai să nu cheltuiţi fără măsură. Sunt promisiuni de bani din colaborări şi o să aveţi de unde să alegeţi ca să faceţi rost de bani pentru toate lucrurile care vă lipsesc de o vreme-ncoace

HOROSCOP 14 MAI 2020 GEMENI

Aveţi de dat examene, de semnat acte şi o să vă definitivaţi statutul profesional. Aţi tot amânat mersul la tuns, la stilist, poate şi la medic şi vă puteţi consulta şi prin telefon, dar vă puteţi şi programa, c-o să fie aglomeraţie.

HOROSCOP 14 MAI 2020 RAC

Poate aveţi de semnat un contract ca să vă puteţi lua banii pentru o muncă de vreo două, trei luni. Se crează un context numai bun de plecat pe undeva fie ca să munciţi, fie ca să îngrijiţi pe cineva aflat departe, s-aveţi grijă şi de o gospodărie în care v-aţi putea muta.

HOROSCOP 14 MAI 2020 LEU

O să vă conversaţi cu cineva care vrea să vă vedeţi cât de curând şi poate e şansa voastră de a fi într-o relaţie frumoasă. O să vă sune cineva care vrea să intraţi într-o colaborare şi pare să fie convenabil, c-o să staţi bine cu timpul, cel puţin în perioada asta, după care mai vedeţi.

HOROSCOP 14 MAI 2020 FECIOARĂ

Sunt lucruri care se pot rezolva şi din faţa calculatorului, achiziţii, plăti, dar pentru care va trebui să faceţi şi un drum – poate în afara oraşului undeva. O să fie mult de muncă, poate că v-aţi reprofilat, sau mersul la serviciu va da mai mult de furcă, dar o să vă descurcaţi cu toate.

HOROSCOP 14 MAI 2020 BALANŢA

Se poate să reluaţi colaborarea cu cineva din străinătate şi să aşteptaţi momentul prielnic să vă deplasaţi într-acolo. O să vă puteţi cere drepturile, să vă luaţi înapoi banii, sau să vă interesaţi cum să reintraţi în posesia unei proprietăţi – ori să fiţi ajutaţi să redeschideţi o afacere.

HOROSCOP 14 MAI 2020 SCORPION

Poate vă consultaţi cu familia, cu un consilier bancar să vedeţi ce e mai bine pentru voi în privinţa creditelor de rambursat – le amânaţi sau nu. Se poate să semnaţi alt contract de muncă dacă vă duceţi la serviciu şi să vă mai redresaţi şi voi cu banii, c-oti fi suportat o reducere a bugetului în perioada asta a pandemiei.

HOROSCOP 14 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Cineva tânăr vrea să vă-ntâlniţi, să va-ntindă o mână de ajutor, sau poate să salveze o relaţie de cuplu. Vor fi nişte formalităţi de completat şi o să vă puteţi închiria o casă de locuit sau un spaţiu în care să lucraţi, asta până o să vă luaţi o casă la munte, la mare.

HOROSCOP 14 MAI 2020 CAPRICORN

E un obiectiv major pe care-l puteţi atinge anul acesta şi să fie o mare realizare – o casă, o maşină, sau un salt în carieră. O să mai luaţi de undeva nişte bani şi să aveţi grijă să cheltuiţi cât mai puţin, s-aveţi rezerve şi să eliminaţi – la sânge – lucrurile de care vă puteţi lipsi.

HOROSCOP 14 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să primiţi un semn de atenţie din partea cuiva care vă iubeşte şi să fie o încurajare pentru o relaţie de cuplu. Veştile bune încep să se-adune, oamenii se grupează în jurul vostru şi o să puteţi face diverse activităţi şi de plăcere şi în folosul altora, ca de obicei, cu grupul.

HOROSCOP 14 MAI 2020 PEŞTI

O să faceţi cumva să repuneţi maşina în stare de buna funcţionare, o duceţi la service, îi luaţi piese noi şi dacă nu şi nu o schimbaţi. O s-aveţi mult de lucru şi asta o să vă bucure c-o să vă faceţi utili, c-o să aveţi, în sfârşit bani, dacă pân-acum aţi stat acasă pe mai puţini.

HOROSCOP 14 MAI 2020 BERBEC

Se poate s-aveţi examen, interviu, să o viraţi spre un nou domeniu ca să fie nevoie de voi şi să câştigaţi bani. Poate lăsaţi loc de încă o muncă în paralel cu serviciul şi o să vă sporiţi veniturile, o să fiţi dispuşi să încercaţi lucruri noi ca să vă asiguraţi banii pentru ce-aveţi nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here