Alexandru Rafila: Efectele acestui weekend vor fi văzute peste şapte zile. Vom vedea dacă este o problema la nivel naţional

Efectele ”euforiei” din acest weekend, primul după ridicarea stării de urgență, când în unele zone cetățenii au umplut parcurile, se vor putea vedea în șapte zile, susține preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.

Medicul Alexandru Rafila a vorbit, la Digi 24, despre o ”stare de euforie” care s-a creat în acest weekend, primul după ridicarea stării de urgență de pe teritoriul României, după 60 de zile.
Acesta susține că, totuşi, duminică după-amiază în parcuri nu mai era aglomeraţia pe care o aşteptam după primele două zile și probabil că în zilele următoare lucrurile vor intra în normalitate şi oamenii vor respecta măsurile impuse de autorităţi.
„Efectele acestui weekend vor fi văzute peste 7 zile. Adică la sfârșitul acestei săptămâni, începutul săptămânii viitoare vom vedea şi vom afla dacă este o problemă la nivel naţional”, a afirmat Rafila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here