Noi imagini de la accidentul din Olt. Persoana DECEDATĂ este o tânără de doar 19 ani, din Slatina!

Persoana decedată în accidentul petrecut în urmă cu puțin timp pe DN 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, este o tânără de doar 19 ani din Slatina.

Rănit a fost și șoferul singurului autoturism implicat în accident, un tânăr de 20 de ani, din comuna Șerbănești, care a fost transportat la spital.

„Din păcate, pasagera, de 19 ani, din municipiul Slatina și-a pierdut viața. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Echipajele medicale au găsit pasagera din autoturism, în vârstă de 19 ani, în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Din cauza leziunilor suferite, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

„Șoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a fost transportat la UPU Slatina, conștient, politraumazat în urma accidentului”, a mai precizat Băsășteanu.

Polițiștii ajunși la locul accidentului spun că evenimentul a avut loc pentru că șoferul, un tânăr de 20 de ani, din comuna Șerbănești, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

„Din primele date polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Serbanesti, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546 A, din direcția Brebeni către Schitu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod”, a declarat purăttorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Poate că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, dar acel drum era frezat și plin de nămol și poate orice participant la trafic să plătească lafel. Este frezat de o săptămână și lăsat așa parcă special să se ajungă la astfel de situații. Mergeți și verificați acel drum și o să-mi dați dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here