Scene INCREDIBILE în faţa unui magazin. Ce a păţit un bătrân care a refuzat termoscanarea/ VIDEO

Scene incredibile în fața unui supermarket din Ferentari, un bărbat a fost încătușat după ce a refuzat să îi fie luată temperatura. Cel mai probabil pensionarul s-a certat cu paznicul magazinului și a încercat să intre în magazin.

La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, care l-au încătușat pe bărbat, în ciuda strigătelor clienților aflați în fața magazinului. Scenele au ajuns pe internet, însă din filmare nu se înțelege de ce agenții au recurs la încătușarea bărbatului.

Bărbatul a fost transportat la secția de poliție 24 din Ferentari în urma incidentului.

Măsurarea temperaturii la intrarea în magazine a provocat mai multe discuții în contradictorie în mediul online, existând persoane care sunt de acordd cu această măsură, iar altele care o consideră nepotrivită.

Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat că s-a intervenit gradual și au intervenit după ce doi bărbați și o femeie au refuzat măsurarea temperaturii și au devenit violenți. De asemenea, aceștia au refuzat și legitimarea.

Sursa: romaniatv.net

2 COMENTARII

  1. PENIBILA INSTITUTIE POLITIA ROMANA ALCATUITA DIN OLIGOFRENI PURTATORI DE UNIFORME…! TERMOSCANAREA NU SE FACE , SIGUR, IN FRANTA…DE CE IN ROMANIA SI DE CE ACUM SI NU MAI INAINTE IN STAREA DE URGENTA !? TINEREII ,BREBENEII ASTIA MASCULI ORGAN ,TOT ASA INTERVIN INTRE CLANURILE INTERLOPE CE AU IMPANZIT ROMANIA SI FAC LEGEA..!!!?? SCARBA,VOMA PE ASEMENEA POLITISTI… VAI DE NOI SI DE ROMANIA…! CU ACESTE IMAGINI ATI FU-UT TOATA INCREDEREA IN POLITIE SLUGA POLITICULUI ,ATI ALIMENTAT MAXIM TEORIA CONSPIRATIEI VOI FIIND ALATURI DE POLITIC/ PARTE EVIDENTA..!! ATI LUAT-O RAZNA… GENERATIE DE AVORTONI AIDOMA MUCOSILOR CE SE INROLAU IN SERVICIUL LUI HITLER ,NAZISMULUI…..

  2. Le mai dau maxim o spatamana bestiilor care ne forteaza sa purtam masti si sa fim verificati cutermoscanerul pm lor… In curand si politistii si politicienii care au inceput cu marsavia asta vor plati scump aceasta ticalosie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here