Gigel Știrbu intervine în problema mutării ISCTR de la Slatina la Craiova. Instituția rămâne pe loc/ DOCUMENT

Deputatul de Olt Gigel Știrbu a intervenit, ieri, și a reușit să oprească mutarea sediului Inspectoratului Teritorial pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) nr. 6 de la Slatina la Craiova, după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, semnase ordinul de mutare a instituției în Bănie.

Astfel, la reacția dură a parlamentarului de Olt în PNL, după numai o zi de la emiterea documentului prin care instituția era mutată la Craiova, ministrul Transporturilor s-a văzut nevoit să semneze, azi, un nou ordin prin care stabilește ca sediul ISCTR nr. 6 să rămână unde funcționa de la înființare, respectiv la Slatina.

Inspectoratul Teritorial pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) nr. 6 a fost înființat în urmă cu 8 ani, are în competență județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, iar sediul său a fost stabilit la Slatina, sub conducerea lui Mihai Braneț. Acesta a ieșit de curând la pensie, iar în locul său a fost pus Marius Defta, susținut de liberali.

Mutarea inspectoratului de la Slatina la Craiova i-a aparținut actualului șef al Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Nistor Duval, care este de loc din Bănie.

Ordinul prin care ISCTR rămâne la Slatina

Potrivit unor surse liberale locale, conducerea PNL Olt nu a schițat nici un gest să oprească mutarea sediului acestei instituții regionale la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here