Impact puternic în trafic: Un bărbat a fost proiectat din mașină, un altul, încarcerat. A fost solicitat elicopterul SMURD

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs ca urmare a coliziunii frontale între un autoturism și un tir. În urma impactului, două persoane din autoturism au fost rănite. 

„Garda de Intervenţie Sebeş intervine pentru acordare de prim ajutor şi descarcerare la un accident rutier produs între un TIR şi un autoturism în zona localităţii Lancrăm. Din primele informaţii, ar fi vorba despre două victime, din care una încarcerată”, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, citat de Agerpres.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. De asemenea, a fost solicitat şi un elicopter SMURD pentru una dintre victime, au mai spus reprezentanții ISU Alba.

„Conducătorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, a fost proiectat pe partea carosabilă şi este inconştient, iar un pasager din autoturism este încarcerat şi conştient”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba. 

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here