Un bărbat în vârstă de 82 de ani, UCIS de o turmă de vaci în timp ce se afla la plimbare

Un brăbat în vârstă de 82 de ani a murit după ce a fost atacat de o turmă de vaci din Yorkshire de Nord. Bărbatul se plimba cu soţia lui atunci când a avut loc atacul.

Potrivit informaţiilor transmise de poliţia din Yorkshire, bărbatul a murit pe loc, până să ajungă ajutoarele la faţa locului, iar soşia acestuia a fost transportată la spital, prezentând răni pe tot corpul.

„Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din Foulridge, Pendle, a murit după ce a fost atacat de o turmă de vaci. Serviciile de urgență au intervenit, însă, din păcate, bărbatul a fost pronunțat mort la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din North Yorkshire.

Se pare că cuplul în vârstă se plimba în apropierea viaductului Ribblehead, când au deranjat accidental o turmă de vaci care avea viţei în apropiere. Potrivit Yorkshire Evening Post, leziunile femeii nu sunt grave, însă a fost dusă la spital cu vânătăi și în stare de șoc sever.

Deşi nu se ştie sigur ce s-a întâmplat de fapt şi ce anume a provocat atacul, Ramblers, organizația pentru drepturile călătorilor îi sfătuieşte pe turişti să evite să se pună între vaci și viței.

De asemenea, asociaţia le recomandă paisonaţilor să observe comportamentul animalelor înainte de a se apropia de ele, în special când vine vorba de vaci şi tauri, care pot fi imprevizibili şi să evite să meargă în câmpurile deschise unde îşi petrec acestea timpul.

Nu este sigur dacă câinele cuplului a avut legătură cu incidentul, însă autorităţile recomandă să ţină aproape animalele de companie pentru a evita orice accident.

De asemenea, oamenii sunt îndemnați să rămână în condiții de siguranță locale în încercarea de a minimiza nevoia de serviciile de urgență, în timp ce acestea sunt ocupate cu actualele probleme legate de criza de coronavirus.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here