O vedetă de pe YouTube A MURIT la doar 21 de ani. Prima ipoteză: SINUCIDEREA

Doliu în comunitatea celor care îl urmăreau pe Kailum O’Connor pe YouTube, TikTok, Snapchat și Instagram. Acesta a murit la puţin timp după ce îi fusese semnalată dispariţia!

Kailum O’Connor a murit la începutul acestei săptămâni, iar regretele fanilor săi au inundat reţelele de socializare. Tânărul avea 21 de ani şi a câștigat inimile celor care îl urmăreau cu personalitatea sa energică și schițele de comedie.

Adolescentul s-a născut și a crescut în Cork, dar recent s-a mutat cu familia sa la Ballynahinch în Co Down, chiar la sud de Belfast (capitala Irlandei de Nord). Căutarea lui a început după ce la 1 iunie fusese raportată dispariţia; în cele din urmă, acesta a fost găsit mort la domiciliul său câteva ore mai târziu.

Din câte se pare, ar fi vorba despre o sinucidere pe fondul unei depresii, informaţie care nu a fost confirmată încă şi oficial.

Tânărul a cunoscut faima după ce un videoclip cu el dansând pe o melodie cântată de Nicki Minaj a obținut peste 10 milioane de vizualizări pe Facebook. Cunoscut pe platformele de socializare, el avea peste 325.000 de urmăritori pe diferitele sale canale.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here