O femeie din Olt și-a UCIS fetița de doar două luni pentru că plângea. Micuța a murit după ce mama i-a rupt coloana vertebrală

O femeie din localitatea olteană Stoenești, de origine lituaniană, și-a ucis fetița de doar două luni pentru că plângea. 

Modul în care a fost agresată micuța este revoltător: pentru că, în ciuda eforturilor depuse de mamă să o liniștească, fetița nu tăcea, femeia a început s-o zdruncine atât de tare, încât creierul copilului ar fi suferit leziuni. Ulterior, agresoarea i-a rupt propriei sale fiice coloana vertebrală.

„Joi după-amiază, pe 4 iunie, inculpata, lituaniancă de origine, dar stabilită în Stoenești, ca urmare a unei relații de concubinaj cu un bărbat din localitate, pentru că fiica minoră, în vârstă de două luni, plângea, a încercat să o liniștească și nu reușea. Atunci a început să o zdruncine foarte tare, astfel încât creierul s-a lovit puternic de cutia craniană și s-a produs un hematom, iar pentru că micuța a continuat să plângă, mama a continuat să o agreseze. În urma unei lovituri s-a produs fractura coloanei, iar la scurt timp copilul a decedat”, a declarat șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța, potrivit evenimentdeolt.ro.

Se pare că nu este pentru prima oară când femeia își bătea copila. În urmă cu ceva timp, când era internată cu fiica ei la Spitalul Marie Curie din București, femeia și-ar fi agresat, și atunci, copilul.

Ea mai are acasă un băiat de doi ani, aflat acum în grija cumnatului ei, pentru că soțul femeii se află la muncă în străinătate.

Femeia a fost reținută vineri după-amiază, urmând ca, azi, ea să fie prezentată de procurori Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă.

În paralel cu ancheta procurorilor, și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt a demarat o anchetă în acest caz, urmând să se ia o decizia în privința celuilalt copil al inculpatei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here