Caz şocant: O adolescentă a amanetat aurul mamei sale, apoi s-a prostituat ca să-l recupereze

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din Dâmboviţa, a amanetat tot aurul mamei sale, apoi s-a prostituat pentru a face rost de bani ca să-l recupereze. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz. 

După ce a amanetat aurul mamei sale, adolescenta în vârstă de 15 ani s-a speriat că nu-l mai poate recupera. Pentru a face rost de bani, fata a cerut ajutorul unui amic. Bărbatul a dus-o pe adolescentă în mai multe locaţii din oraş, unde a fost obligată să întreţină relaţii intime contracost, cu diferite persoane.

„Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Dîmbovița au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului H.I.V., pentru săvîrșirea infracțiunii de trafic de minori.

În cauză s-a reținut faptul că, la sfîrșitul lunii mai începutul lunii iunie 2020, inculpatul H.I.V. a recrutat, prin inducere în eroare o persoană vătămată minoră despre care cunoștea că are vîrsta de 15 ani la acel moment, profitînd de faptul că aceasta amanetase șapte inele și două brățări din aur în schimbul sumei de 5.000 lei, operațiune despre care mama sa nu avea cunoștință.

Suspectul știa faptul că minorei îi era foarte teamă că mama acesteia va afla de lipsa bijuteriilor și o va pedepsi și în consecință, profitînd de starea de temere a acesteia, i-a promis în mod mincinos că o va ajuta să facă rost de bani pentru a scoate bijuteriile de la amanet și a determinat-o să practice prostituția pentru a face rost de suma respectivă. Inculpatul nu a avut nici un moment intenția reală de a folosi banii cîștigați de minoră din prostituție pentru a scoate bijuteriile de la amanet, scopul său real fiind de a-și însuși în totalitate acești bani.

Astfel, în perioada 02 – 06 iunie 2020, inculpatul a transportat persoana vătămată minoră în diferite locații de pe raza județului Dîmbovița, în vederea exploatării acesteia prin practicarea prostituției, obținînd astfel suma de 920 de lei. Tribunalul Dîmbovița a dispus arestarea preventivă a inculpatului H.I.V. pentru o perioadă de 30 de zile”, informează autorităţile, potrivit Cancan.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here