IPJ Olt, despre polițistul ucis de COVID-19: „Plecarea sa dintre noi marchează o pierdere însemnată”/ FOTO

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt transmite un mesaj de regret și condoleanțe pentru polițistul răpus, ieri, de SARS-CoV-2. Alexandru Gibea a plecat dintre noi la doar 49 de ani.

„Ne exprimăm regretul pentru pierderea mult prea timpurie a celui care a fost colegul nostru. Plecarea sa dintre noi marchează o pierdere însemnată. Suntem alături de familia îndurerată și îi transmitem condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Șeful Postului de Poliție Ipotești, Alexandru Gibea, a decedat, ieri, într-un spital din București, unde a fost transferat după ce starea sa de sănătate s-a agravat.

Alexandru Gibea avea 49 de ani. El a fost depistat cu SARS-CoV-2 o dată cu adjunctul său, dar și cu un polițist care își desfășoară activitate la Brebeni.

După internarea în spital a lui Alexandru Gibea, au mai fost confirmate cu coronavirus soția și fiica sa, ambele declarate vindecate în urmă cu câteva zile, când au și fost externate din spital. Soţia ajutorului lui Gibea, precum și cei doi fii au fost și ei depistați cu noul virus.

Alexandru Gibea a plecat dintre noi la doar 49 de ani!

Decesul polițistului este al șaselea provocat de SARS-CoV-2 în județul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here