Bărbatul din Olt reținut după ce a fost depistat băut la volan, arestat preventiv. Cel prins conducând fără permis, sub control judiciar

Măsuri severe au fost luate împotriva celor doi bărbați din Olt reținuți, ieri, de polițiști, unul pentru că a fost prins băut la volan, celălalt pentru că a condus fără permis.

Tânărul din Deveselu, reținut de polițiști după ce, luna trecută, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice pe raza localității de domiciliu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El avea și permisul de conducere reținut.

A fost a doua sa abatere de la legislația rutieră, după ce, în luna martie, în timp ce conducea pe raza comunei Redea, a fost depistat, de asemenea, băut.

„În fapt, la data de 24 martie 2020, acesta a fost depistat de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Deveselu în timp ce conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,47 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la data de 23 mai a.c., polițiștii au depistat aceeași persoană, în timp ce conducea pe raza comunei Redea, având permisul de conducere reținut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,77 mg/ litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În schimb, șoferul de 38 de ani din Caracal, depistat ieri conducând un autovehicul pe centura ocolitoare a orașului, deși avea permisul reținut, a scăpat mai ieftin, fiind plasat de procurori sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„În timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 54-Varianta Ocolitoare 6G Caracal, fără a poseda permis de conducere”, a mai precizat Alexandra Dicu.

În ambele cazuri, oamenii legii continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here