Doliu în rândul avocaților din Olt. Doru Bogdan a fost găsit MORT în mașină, pe marginea șoselei

Avocatul Doru Bogdan din Slatina nu mai este printre noi. El a fost găsit fără viață, vineri după-amiază, în mașina sa oprită pe marginea șoselei. Deocamdată nu se cunoaște cauza morții. Cel mai probabil, i s-a făcut rău și a avut timp să oprească autoturismul pe dreapta, după care inima sa a încetat să mai bată. Avea doar 63 de ani.

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Județean 653, în zona Recea.

„În această după-amiază, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe marginea Drumului Județean 653 este un autoturism, iar la volanul acestuia se află o persoana care pare inconștientă.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului. După examinarea exterioră a cadavrului nu au fost observate urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate”, a declarat, pentru OLT-ALERT.RO, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Un emoționant mesaj de condoleanțe a fost transmis de compania cu care Doru Bogdan a colaborat vreme de peste 40 de ani, TMK Artrom SA.

„A încetat din viață Doru Bogdan,
Avocatul colaborator al companiei TMK-ARTROM

Moartea lui prematură este o pierdere ireparabilă pentru familie, prieteni, colegi și toți cei care l-au cunoscut.
Și-a dedicat companiei ТМК-ARTROM peste patruzeci ani de activitate, aducând o contribuție deosebită la dezvoltarea companiei.
Doru Bogdan a fost o persoană extraordinară. A iubit viața, a fost un sprijin de încredere pentru cei apropiați, s-a bucurat de un respect deosebit din partea colegilor. Un om cu inimă mare, deschis și receptiv, un avocat dedicat profesiei. Așa va rămâne pentru totdeauna în memoria și inimile noastre!
Transmitem sincere condoleanțe rudelor și apropiaților domnului Doru Bogdan!

Conducerea și colectivul Diviziei Europene TMK”, au postat, pe Facebook, reprezentanții companiei.

Doru Bogdan a intrat în cadrul Baroului Olt în 2004. El avea 63 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here