Oltul intră, din nou, sub Cod Galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vor fi precipitații de până la 60 litri/mp

Oltul va intra, din nou, alături de celelalte județe, sub Cod Galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, azi, o atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică temporar accentuată care intră în vigoare duminică, 21 iunie, la ora 10.00 și care va fi valabilă, pentru întreaga țară, până marți, 23 iunie, la ora 10.00.

„În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”, spun meteorologii.

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării și în prima jumătate a săptămânii viitoare, mai precizează ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here