Marius Oprescu, despre alegerile locale: „Avem candidaţi în 98% dintre localităţi”. Ce spune despre listele candidaților la parlamentare

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, susține că organizația stă foarte bine în perspectiva alegerilor locale, având stabiliți candidați pentru funcția de primar în 98% dintre localitățile județului. El s-a referit și la alegerile parlamentare.

Lideru social-democraților din Olt afirmă că, mai mult ca sigur, alegerile locale vor fi organizate în 27 septembrie, el bizuindu-se pe consensul politic între formațiunile politice în acest sens.

„În momentul de faţă, mai mult ca sigur vom avea alegerile locale pe 27 septembrie. Înţeleg că există un anumit consens la nivelul clasei politice din România pentru a trece de etapa acestor alegeri. Noi avem candidaţi în 98% dintre localităţi, urmând să mai facem câteva studii sociologice, în câteva localităţi unde încă nu am stabilit candidatul. În general am stabilit candidații cam peste tot și lucrurile sunt în regulă”, a declarat, joi, Marius Oprescu.

El a fost întrebat de jurnaliști și despre alegerile parlamentare, dar și despre listele de candidați la nivelul Oltului privind aceste alegeri.

„În ceea ce priveşte parlamentarele, dacă lucrurile nu vor evolua negativ, probabil că le vom avea la termen, în decembrie. Dacă valul doi va veni și în funcție de ce vor spune și specialiștii, nu ştim dacă parlamentarele vor mai fi în această iarnă. Dar, în momentul de faţă, ele sunt în calendar.

Este devreme să vorbim despre listele de la parlamentare. Să trecem de locale. Avem obiectiv să câştigăm localele, apoi discutăm de parlamentare. Acum nu sunt discuţii legate de liste. Obiectivul nostru foarte clar este să câștigăm alegerile locale și după aceea vom discuta de parlamentare”, a precizat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here