Tentativă de FRAUDĂ la proba de azi a examenului de bacalaureat în Olt

O nouă tentativă de fraudă la examenul de bacalaureat în Olt. Este vorba de un elev care a încercat să copieze la proba de azi a Bac-ului, proba la alegere a profilului și specializării.

Absolventul cu pricina a fost eliminat din examen nu va mai putea participa la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

„Pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un candidat. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt.

Rata de participare a fost de 93,4%, precizează reprezentanții IȘJ.

„Dintre cei 2849 de candidaţi înscrişi pentru susţinerea testului scris la una dintre cele 10 discipline (Biologie -, Chimie – , Fizică -, Economie -, Filosofie -, Geografie -, Informatică -, Logică şi argumentare -, Sociologie – şi Psihologie -), s-au prezentat 2661 de candidaţi. 188 de candidaţi au absentat, iar unul a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Nu au existat candidați care au avut temperatura peste 37.3 ̊C. sau candidați care au susținut examenul cu subiectele de rezervă”, se mai arată în comunicatul inspectoratului.

Acesta nu este un caz izolat. Și la proba de ieri trei elevi au încercat să copieze, fiind eliminați, evident, din examen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here