Dan Puric, declaraţie ŞOCANTĂ despre noul coronavirus. “Omul se îmbolnăveşte când nu mai are faţa către Dumnezeu. România moare”

Actorul Dan Puric este de părere că “virusul ideologic” este mult mai periculos decât COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus. “Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu”.

De asemenea, Puric susţine că problema conștiinței sale este că “România moare”.

“Cum e posibil ca o organizație națională a sănătății să aibă în două săptămâni, indicații contradictorii pe care o minte primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alți viruși”, a afirmat Dan Puric, la Antena3.

În opinia actorului, “corpul nu se apără cu antibiotic, ci cu imunitate”.

“S-a făcut ceva care tu să nu te mai poți apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om (…) Nu vă dați seama că România e planificată?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă.

OMS s-a făcut de râs cu pandemia”, a spus Dan Puric, conform sursei citate.

Dan Puric a înregistrat un derapaj grav în noaptea de Înviere, când în cadrul unei emisiuni difuzate în direct pe Realitatea Plus, a vorbit despre victimele de la Colectiv, pe care le-a numit “haimanale” și spunând că au vrut să distrugă Biserica, să dea jos Patriarhul.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here