Primăria Caracal, cu ochii pe cei care aruncă la întâmplare gunoiul. Ce a pățit bărbatul din imagine/ FOTO

Dacă obișnuiați să aruncați deșeurile la întâmplare sau nu găseați întotdeauna containerul de gunoi, de acum trebuie să vă gândiți de două ori înainte să mai faceți asta! Un caracalean nu a făcut așa și a fost sancționat.

Atenționarea și exemplul cu cetățeanul sancționat au fost făcute publice pe rețelele de socializare chiar de Primăria Caracal, în ideea de a descuraja obiceiul cetățenilor de a arunca la întâmplare gunoiul menajer, mai ales acum, după ce municipalitatea caracaleană a derulat o amplă acțiune de ecologizare a orașului.

„Dacă nu vă pasă de mediul înconjurător, poate că va pasă de bugetul familiei, pentru că de acum înainte cine lasă resturi menajere sau din construcții în alte locuri decât cele special amenajate, riscă să primească amenzi usturătoare. Mai mult de atât, cei prinşi în fapt sunt obligaţi să cureţe chiar și locul.

Așa s-a întâmplat și cu domnul din imaginile de mai jos, care zilele trecute a găsit de cuviință să abandoneze sacii menajeri încărcați pe marginea șoselei Celaru, unde cu câteva zile înainte avusese loc ecologizarea zonei.

Reperat pe camerele de supraveghere, concitadinul nostru a primit, de data aceasta, o amendă minimă, dar și obligația de a ridica sacii cu gunoi.

Pentru a stopa acest fenomen avem nevoiede dumneavoastră! Și de data aceasta ne bazăm pe sprijinul cetățenilor și pe înțelegerea necesității de a respecta curățenia, de a manifesta simț civic sesizându-ne orice deviere de la normele de conviețuire socială”, se arată în mesajul autorităților caracalene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here