Bărbat arestat după ce a mutilat un copil de 16 ani. „I-a tăiat un deget şi l-a dat câinilor să-l mănânce”

Fiul unui primar din județul Brașov este acuzat că i-a tăiat un deget cu toporul unui adolescent de 16 ani, iar apoi, chiar sub ochii victimei, i-a aruncat degetul unui câine să-l mănânce, scrie Monitorul Expres.ro.

Scenele de groază s-au petrecut la o stână din Crizbav. Victima este un orfan, de 16 ani, din localitatea Crizbav, care era ținut cu forța să muncească. Sătul de chin, băiatul a încercat să fugă de la stână. A fost prins și supus torturii.

„Era un fel de sclavie! Îngrozitor…”, au explicat, pentru un post de televiziune, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, informează Monitorul Expres.ro.

Din cauza hemoragiei puternice dar și a șocului prin care a trecut, minorul a ajuns la spital.

Medicii au fost cutremurați de povestea băiatului și au anunțat Poliția.

Principalul suspect, fiul primarului comunei Crizbav, a fost reținut de anchetatori și propus pentru arestare.

Un judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, dar inculpatul, nemulțumit, a formulat contestație la Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov.

Contestația inculpatului a fost respinsă, ieri, de o instanță a Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov. Astfel, bărbatul rămâne arestat. Prezumția de nevinovăție ființează în cazul inculpatului până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

Copilul implicat primește acum asistență de la specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here