Un tânăr din Slatina, prins de polițiști beat criță la volan și fără permis de conducere

Un tânăr de 21 de ani, din Slatina, a fost prins de polițiști, ieri, beat criță la volan și fără permis de conducere. Un alt bărbat, tot din Slatina, a fost și el depistat conducând sub influența alcoolului.

Tânărul a fost depistat de oamenii legii la un simplu control de rutină.

„La data de 1 iulie 2020, polițiștii rutieri au depistat în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fundătura Oltului, fără a deține permis de conducere.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1.22 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Totodată, acționând pe strada Crișan, din municipiul Slatina, polițiștii au depistat un bărbat, de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0.93mg/litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here