Incendiu la o fostă termocentrală din județul Dâmbovița. S-a emis atenționare RO-ALERT/ VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-o hală hală din incinta fostei termocentrale Doicești, din județul Dâmbovița. Pentru că se degaja o mare cantitate de fum, ISU Dâmbovița a transmis și un mesaj de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT.

Pentru că se degaja o mare cantitate de fum, ISU Dâmbovița a transmis și un mesaj de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, pentru a semnala degajări mari de fum în urma incendiului.

Pentru licihidarea focului au intervenit 30 de cadre (4 ofițeri și 26 subofițeri) cu 2 autospeciale cu apă și spumă (ASAS) de la Detașamentul Pucioasa, 2 ASAS de la Detașamentul Târgoviște, o ASAS de la Detașamentul Găești, un container multirisc de la Detașamentul Pucioasa, un echipaj de ambulanță SMURD de la Detașamentul Pucioasa și grupa operativă de la nivelul ISU ”Basarab I” Dâmbovița.

Incendiul s-a produs în subsolul unei hale dezafectate (cu suprafața de aprox.5000 mp), fără flacără deschisă, doar degajări de fum. Nu există pericolul extinderii incendiului către exterior.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here