Scriitorul slătinean Gheorghe Atanasescu, despre COVID-19: „Drobul de sare”

Sursa foto: romaniatv.net

Spicuim din raportul unui înalt funcționar german despre modul dezastruos în care guvernul german a gestionat criza Corona, califică drept un fiasco acest răspuns la epidemie. Stephan Kohn, autorul raportului, consideră că toate măsurile luate împotriva noului Corona virus, „drept o falsă alarmă globală” și acuză statul ca fiind „unul dintre cei mai mari producători de fake news. În loc să prevină decesele, măsurile luate provoacă mult mai multe victime, ca pagube colaterale”.

După apariția publică a „Documentului 93” Ministerul de Interne i-a dat lui Kohn „interdicția de exercitare a atribuțiilor de serviciu.”

În rezumatul preliminar al analizei sale, autorul face câteva observații șocante:

„Efectele observabile ale COVID-19 nu oferă dovezi suficiente că-din punct de vedere al efectelor asupra sănătății societății în ansamblu-este mai mult decât o alarmă falsă. Probabil că noul virus nu a prezentat nici un moment un risc pentru populație, care să fi depășit nivelul normal (cifra comparativă este rata obișnuită de deces în Germania). În principal, Corona ucide oamenii care, statistic, mor anul acesta deoarece au ajuns la sfârșitul vieții, iar corpurile lor slăbite nu mai pot face față stresului zilnic aleatoriu (inclusiv cei aproximativ 150 de viruși știuți în present).

Pericolul Covid-19a fost supraestimat”, consideră Kohn, scriind că sunt „nu mai mult de 250.000 de decese cauzate de Covid-19 la nivel mondial într-un sfert de an, față de 1,5 milioane de decese în timpul valului de gripă 2017/2018”. „Pericolul este evident, nu mai mare decât al multor virusuri. Avem, cel mai probabil, de-a face cu o alarmă falsă globală, care a rămas nedectată mult timp”.

„Daunele colaterale (complet inutile) cauzate de criza Corona au devenit acum gigantice. Cea mai mare parte din aceste pagube vor deveni evidente doar în viitorul apropiat și îndepărtat. Acest lucru nu mai poate fi prevenit, ci doar limitat”, scrie în raport.

„Rezistența sistemului global extrem de complex și puternic interdependent al infracsructurilor critice a scăzut. Societatea noastră trăiește acum o vulnerabilitate crescută și riscuri implicit mai mari, ale infrastructurilor vitale. Aceasta poate avea consecințe fatale, dacă apare o pandemie cu adevărat periculoasă, sau o altă amenințare”.

„Măsurile de protecție ordonate de stat, precum și diversele activități sociale și initiative concepute initial pentru a proteja împotriva daunelor colaterale, dar pierzându-și acum semnificațiile, sunt încă în mare măsură în vigoare. Este recomandat să fie ridicate complet și curând,  pentru a proteja populația-în special în ce privește decesele suplimentare inutile-și pentru stabilizarea situației potential precare, în infracstructurile critice”.

Deficitele  și eșecurile în gestionarea crizelor au avut și consecința unei medieri incorecte a informațiilor, deci „s-a declanșat dezinformarea populației”. „Un reproș ar putea fi: Statul a fost, în criza Corona, unul dintre cei mai mari producători de știri false”, se mai arată în analiza echipei KM4, coordonată de Sephan Kohn, fost referent de specialitate și coordonator al programului „Reînnoirea strategiei naționale KRITIS”.

Într-o poveste a sa, „Prostia omenească”, Ion Creangă povestește că: „În casa unui creștin s-a născut un copil de care le era drag la toți și îi schimbau scutecele pe rând, și mama copilului, și soacra ei, și mama ei.

La un moment dat soacra a observat că pe sobă se afla un drob mare de sare, cam mare, care ar fi putut să cadă peste copil oricând, și a început să se jelească. Au observat primejdia și celelalte două femei și au început să se jelească toate trei: „Aoleu, moare copilul dacă se suie pisica pe sobă și mișcă drobul!”. Vine creștinul speriat de la cârciumă, și când vede primejdia dă cu căciula de pământ și începe și el să se jelească”.

Așa e și cu falsa primejdie creată și distribuită prin toată lumea naivilor de azi.

Se știe că principalele acte de destabilizare politică și socială din Statele Unite au fost provocate o organizație, ANTIFA (Anti-Fascist Action), organizație care provine din cele mai tenebroase și cele mai adânci păcate ale comunismului revoluționar german al anilor ’20-’30 din secolul trecut. și se văd acum efectele provocate de AntiFa în întreaga lume.

AntiFa există și în România, dar numai ca ONG, guvernul Cioloș l-a inclus în rândul ONG-urilor de importanță națională (deci finanțat de la buget). Este afiliat grupului Societatea Deschisă finanțat de George Soros.

Se știe că incidentele de la 10 august 2019 din București coordinate de AntiFa au fost coordinate de un grup de cetățeni care nu vorbeau limba română. Toată această operațiune numită mitingul diaspora a fost pregătită, organizată și planificată pentru a ataca ordinea constituțională din România. Mitingul a fost organizat de forte externe în scopul declanșării unui război civil cu susținerea președintelui Klaus Iohannis și a formațiunilor politice PNL, USR și PMP. Operațiunea a fost pusă în aplicare prin intermediul ONG-urilor GDS, #rezist și Corupția Ucide, cu complicitatea SRI, complicitate ordonată chiar de președintele Iohannis.

Șeful SRI Hellvig, fost șef al Fundației SOROS, filiala Cluj, a ținut mai multe discursuri pro-Soroșiste prin țară.

Am dezvoltat toate aceste idei pentru a arăta că în întreaga lume, și în Germania, și în România, și în SUA, acționea Corona este coordonată inteligent și atent numai pentru a îndobitoci populațiile și a se putea vinde și vaccinuri, și trasolete, și măști, și salvări roșii (în toate statele există acum câte 2 (două) servicii de salvare). Păi, când niște mari profesori-doctori în medicină, vin seară de seară la televizor și ne îndeamnă să ne spălăm pe mâini de câteva ori pe minut, ne întrebăm ce fel de doctorate or fi primit ei jucându-se de-a balonașele din apă și săpun. Apropo, ce o fi aia „distanțare social de 1,5 metri”?  Toate acestea s-au făcut cu complicitatea criminală a statelor, a guvernelor, a posturilor mass-media și a prostiei omenești…

Să fim sănătoși, să vedem ce pedepse ne vor mai pregăti, și dacă se va trezi cineva dintre cei șapte miliarde de locuitori ai pământului adormiți cu atâta ușurință de Covid-19. Să vedem dacă se va trezi un Făt-Frumos care va încerca să dea jos drobul de sare de pe această sobă atât de fierbinte numită Pământ….

                                                                             Gheorghe Atanasescu/ 03 iul. 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here