Viceprimarul din Târgu Jiu şi-a dat demisia din PSD. „Cel puţin la Gorj, nu mai e PSD”

Adrian Tudor, viceprimarul oraşului Târgu Jiu, a demisionat, vineri, din PSD şi a acuzat acţiunea concertată a actualei conduceri judeţene „de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj”.

„Subsemnatul Adrian Tudor, membru PSD din 1996, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, ținând cont de încălcările repetate ale statutului PSD și nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj, îmi depun, fără regrete, demisia din PSD”, se arată în demisia lui Adrian Tudor, conform Mediafax.

De asemenea, viceprimarul municipiului Târgu Jiu a acuzat faptul că a fost eliminată dezbaterea politică și competiția corectă în interiorul filialei PSD Gorj.

„PSD, cel puțin la Gorj, nu mai e PSD”, a explicat Adrian Tudor.

Viceprimarul spune că le-a trimis o scrisoare deschisă social-democraților din Gorj, în care susține că „partidul continuă să meargă pe un drum greșit”. Mai mult, Adrian Tudor susţine că a fost eliminat din competiţia internă chiar dacă a fost încurajat să se pregătească pentru a candida la Primăria municipiului Târgu Jiu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here