Oana Roman, prima imagine la piscină după ce a slăbit spectaculos! Cum arată acum vedeta TV

Oana Roman a postat prima fotografie de la piscină, după ce a slăbit un număr mare de kilograme. Vedeta arată din ce în ce mai bine și lasă acest lucru să se vadă, postând o mulțime de fotografii în diverse ipostaze.

”Perfect day. La cea mai frumoasă și elegantă piscină la care am fost vreodată în România”, este mesajul postat de vedetă.

În februarie, Oana Roman povestea că a slăbit cu ajutorul unei diete pe care și-a inventat-o singură. Potrivit acesteia, kilogramele au început să dispară după ce a început să mănânce orice, dar în cantități extrem de mici. O jumătate de covrig dimineața sau un fruct, o ciorbă la prânz, iar seara, de cele mai multe ori, nimic.

Oana Roman are din nou probleme

Oana Român a povestit cum a mers la poștă pentru a ridică pensia Mioarei Român, însă funcționarele i-au spus că au rămas fără bani.

Proiectele în care era implicată Oana Roman au fost puse pe pauză, astfel că a fost nevoită să se adapteze și să încerce să găsească alte modalități de a-și suplimenta veniturile în această perioada.

Are economii, dar acestea se duc și ele. Cum o are în îngrijire pe mama ei, Oana Roman recunoaște că folosește uneori și banii din pensia acesteia.

Oana Roman a povestit cum a mers la poștă pentru a ridică pensia Mioarei Român, însă functionarele i-au spus că au rămas fără bani. Cum nu mai erau fonduri suficiente, Oana s-a văzut nevoită să se întoarcă acasă și să revină într-o altă zi pentru a încasa pensia cuvenită mamei ei.

Astăzi m-am dus la Poștă și ce credeți. Nu au fost bani. Prima oara când mi se întâmplă chestia asta. Mi-au explicat doamnele foarte frumos ca au trimis toți banii pe care i-au avut și ca n-au trimis toți banii pentru pensii și ca n-au încasări și n-au bani și că trebuie să-i primească mâine sau luni. Uite așa a rămas mama fără pensie“, a spus Oana Roman.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here