Un nou val de controale pe raza județului Olt pentru combaterea răspândirii coronavirusului. Suma sancțiunilor

Autoritățile din Olt au continuat să acționeze, ieri, cu efective mărite, pe raza județului, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, peste 200 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, reprezentați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și Ministerului Sănătății au efectuat verificări în zonele aglomerate, în piețe, pe terase și zone de agrement.

Totodată, cu sprijinul reprezentanților Ministerului Transporturilor, au fost efectuate verificări în trafic, fiind vizat transportul de persoane.

„Cu această ocazie, au fost verificate 111 societăți comerciale / persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

În urma acestor acțiuni au fost depistate 13 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.250 de lei.

De asemenea, alte 103 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 57.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here