Crimă şocantă în Vaslui: Doi fraţi şi-au ucis unchiul cu sânge rece. I-au DESPICAT capul cu o secure

O crimă şocantă s-a petrecut în judeţul Vaslui. Doi frați gemeni, din localitatea Gura Idrici, și-au ucis unchiul cu o secure. Aceștia l-au lovit în cap, astfel încât bărbatul nu a avut nicio șansă și a murit pe loc.

În urmă cu mai mulți ani, cei doi fraţi au incendiat o mașină a poliției, pe fondul unui conflict cu șeful de post din comună. In ultima perioadă aceștia munceau ca sezonieri prin țară, iar la două luni veneau acasă, pentru a-și cheltui banii. De fiecare dată când se întorceau în sat, gemenii intrau în conflict cu părinții lor.

Tatăl, care are o semipareză pe partea dreaptă, era constant ținta bătăilor celor doi. Pentru a nu mai avea probleme cu ei, mama acestora s-ar fi adresat, în urmă cu câteva săptămâni, poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva bătăușilor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, marţi seară conflictele au reizbucnit în familie, iar pentru a le aplana, mama lor a apelat la ajutorul unui frate de-al tatălui, care a mai intervenit pentru a-i cuminți pe cei doi scandalagii.

Azi-noapte însă, bărbatul nu a mai apucat să intre casă, să vadă despre ce este vorba. A fost abordat încă de la poartă, iar printr-o lovitură de secure, frații Ionuț și Costel l-au omorât pe loc, despicându-i capul în două. Martorii spun că lovitura a fost atât de puternică încât capul victimei era tăiat până la gât, potrivit vremeanoua.ro. 

“Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure. Avea capul despicat de la creștet până la gât, atât de puternică a fost lovitura” ,a declarat un vecin al familiei Axinte.

După comiterea crimei, cei doi frați au fugit de la locul faptei, fiind găsiți pe raza comunei Roșiești. Aceștia au fost încătușați de către oamenii legii și duși la audieri. Cazul a intrat acum în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here