Bărbatul care a suferit arsuri grave în accidentul de muncă de la ALRO Slatina a MURIT. Avea doar 32 de ani

Muncitorul de 32 de ani de la ALRO Slatina care luna trecută a fost victima unui accident de muncă, suferind arsuri pe 70% din suprafața corpului, a murit, azi, la Spitalul Județean de Urgență Timișoara, informează OLT-ALERT.RO.

Potrivit unor surse apropiate cazului, inima tânărului muncitor a încetat să mai bată în cursul zilei de azi, în ciuda eforturilor depuse de medicii timișoreni. În urmă cu circa o săptămână, familia tânărului făcea apel pe rețelele de socializare la toți oamenii de bine să doneze sânge pentru el. Din păcate, toate au fost în zadar.

Nenorocirea a avut loc în 22 iunie, când la spital au ajuns doi muncitori de la ALRO, un sudor și un lăcătuș, în urma unei explozii la o conductă dezafectată pe care cei doi încercau să o taie. Sudorul a sărit de la înălțime în momentul exploziei, dar lăcătușul, care atârna în centura de siguranță, a fost surprins în plin de flăcări, suferind arsuri pe 70% din suprafața corpului.

De la Spitalul Slatina, el a fost transferat la Spitalul Craiova și de acolo, cu un avion, la Spitalul Județean de Urgență Timișoara.

„S-a intenționat transferul lui la un spital din Austria, dar, din păcate, pacientul a fost mereu netransportabil. Am înțeles că s-a încercat transplant de grefă adusă din străinătate. Totul în zadar. Dumnezeu să-l ierte”, ne-a spus una dintre sursele citate.

Celălalt muncitor, de 43 de ani, a ajuns la spital cu arsuri pe 15% din corp și cu un traumatism la o mână, el aflându-se în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here