Coronavirus la o cunoscută clinică dentară din Slatina. Persoana infectată a intrat în contact cu medicii, asistentele și pacienții

Sursa foto: Facebook

Un caz de infectare cu coronavirus a apărut la o cunoscută clinică dentară din Slatina.

Este vorba de Clinica Dentară Victoria, situată în centrul Slatinei, lângă Esplanadă. Cazul a fost confirmat de responsabilii clinicii, care au spus că persoana infectată este o femeie responsabilă cu curățenia.

„Încă de la reluarea activității după ridicarea măsurilor stării de urgență impuse prin lege, am adoptat și am respectat riguros toate normele de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. 

(…) În ciuda tuturor acestor măsuri, femeia responsabilă pentru curățenia din cadrul clinicii noastre a fost diagnosticată pozitiv cu virusul COVID 19”, au scris, pe pagina oficială de socializare a clinicii, reprezentanții acesteia.

Femeia infectată a intrat în contact atât cu personalul medical al clinicii, cât și cu pacienții.

„În tot acest timp femeia infectată, cât și restul personalului medical au purtat echipament de protecție pe tot parcursul aflării în clinică, iar intrarea în contact atât cu medicii, asistentele sau pacienții a fost minimă datorită programului separat de realizare a curățeniei”, mai susțin reprezentanții clinicii.

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 317 în Olt, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv încă 16 persoane, potrivit Grupului de Comunicare Statistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here