Patru turiști au fost depistați cu coronavirus pe insula grecească Thassos. Ce naționalitate au cei confirmați

Patru turiști străini au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, potrivit autorităților din insula Thassos, situată în Marea Egee.

Ar fi vorba despre patru turiști sosiți în Grecia din Serbia și Bulgaria, iar cazurile de infectare cu COVID-19 au fost identificate în urma verificările efectuate la punctele de intrare în țară, informează presa locală.

Cei patru turiști, asimptomatici, au fost transferate la un hotel de carantină din zonă.

Autoritățile elene au confirmat și depistarea unui caz de COVID-19 pe insula Naxos. Ar fi vorba de un doctor grec care ar fi sosit în Atena urmă cu câteva zile, venind din Marea Britanie via Serbia.

Între timp, autoritățile sunt îngrijorate în privința cazurilor noi de coronavirus depistate la cetățenii străini sosiți în Grecia. Din cele 27 de cazuri noi confirmate, 17 au fost la cetățeni străini. 14 au fost depistate după verificări la punctele de frontieră și alte trei la cetățeni care călătoriseră în afara țării și s-au testat voluntar. În Grecia au fost depistate 183 de cazuri noi de COVID-19 în perioada 1-7 iulie, iar mai multe de jumătate au fost importate, informează ekathimerini.com.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here