Primăria Slatina a deschis puncte de informare și asistență medico-socială în oraș/ FOTO

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor în perioada caniculară (începând chiar cu avertizarea de cod galben), Primăria Slatina a amplasat containere amenajate ca puncte de informare și asistență medico-socială în trei zone intens circulate din municipiul Slatina, respectiv la Fântâna Speranței, Zahana și la Poliția Rutieră.

Este vorba de puncte temporare de lucru ale Direcției Asistență Socială Slatina care oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

„Vă aducem la cunoștință faptul că spațiile, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă etc.) vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică, atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece oferind consiliere și asistență medicală specifică.

În sezonul rece se pot oferi inclusiv ceai cald și pături. În ambele sezoane va fi un loc în care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistenta necesară”, a explicat primarul Slatinei, Emil Moț.

Mai mult, prin punctele de informare se pot disemina informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here