Coronavirus la Pro TV! Mai multe vedete ale postului, confirmate cu virusul chinezesc

După ce coronavirusul a făcut ravagii la Antena 1, unde mai mulţi angajaţi, printre care şi o serie de vedete, în principal ale emisiunii Te cunosc de undeva, au fost infectaţi, ceea ce a dus la suspendarea emisiunii, iată că a venit şi rândul Pro TV-ului. În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați din Pro TV au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. 

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Cu o zi înaintea anunţului, Pro TV a trimis mai multor redacții o notificare prin care interzice difuzarea de nume, asta pentru că s-ar încălca normele de protecție a vieții private. În comunicat se cere jurnaliștilor ”să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.”

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here