SARS-CoV-2 la vârful Poliției Olt. Șeful instituției, comisarul șef Mihalache, a fost confirmat pozitiv

Noul coronavirus a ajuns și la vârful Poliției Olt. Șeful instituției, comisarul șef Mihai Mihalache, a fost confirmat pozitiv după testare.

Șeful IPJ Olt a fost testat la o clinică privată după ce ar fi avut manifestări specifice COVID-19, potrivit Gazeta Nouă.

Informația momentului vine în contextul în care un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Olt, a fost infectat cu coronavirus. De asemenea, mai mulți colegi ai săi au fost testați și așteaptă rezultatul.

„La nivelul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice un coleg a prezentat simptome specifice COVID-19. În cursul zilei de ieri, în urma testării, acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19”, a declarat Alexandra Dicu.

După venirea rezultatului, au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii virusului.

„Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (schimbarea programului de lucru pentru distanțarea socială, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului”, a mai declarat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

Până azi, în județul Olt au fost confirmate 339 cazuri de infectare cu noul coronavirus de la începutul pandemiei. 13 persoane au decedat, printre acestea numărându-se și un polițist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here