Noi reguli pentru terase. Fără meciuri la televizor şi garduri între localuri, printre măsuri

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei ar putea funcţiona după noi reguli. Distanţa între localuri va fi marcată de Administraţia Străzilor pentru ca între terase să fie cel puţin patru metri, iar clienţii nu vor mai putea urmări meciuri la televizor.

Principalele reguli vizează distanţa dintre localuri. Între terasele aflate pe trotuare diferite va trebui lăsată o distanţă de patru metri. De asemenea, fiecare local va avea un marcaj în jurul lui, trasat de Administraţia Străzilor, notează Digi24.

Cât despre terasele aflate pe acelaşi trotuar, acestea vor trebui despărţite de o sticlă încadrată într-un cadru metalic negru sau printr-un gard cu jardiniere, cu înălțimea de cel mult 1,5 metri.

Mai mult, pe terase nu vor mai putea fi puse vitrine sau frigidere. Televizoarele nu vor mai putea fi scoase din localuri pentru ca oamenii să urmească meciuri de fotbal, cu excepția evenimentelor sportive foarte importante.

Potrivit sursei citate, mașinile care aprovizionează aceste localuri vor avea un orar stabilit între orele 06.00-10.00. În afara acestui interval orar vor fi nevoite să plătească o taxă.

Modificările vor fi aduse regulamentului de funcționare a teraselor sezoniere din Centrul Vechi pentru a fi evitată aglomeraţia.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here