Aterizare de urgenţă pe un aeroport din Londra. Un bilet privind o ameninţare cu bombă a fost găsit în toaletă

Un avion Ryanair, care zbura pe ruta Cracovia – Dublin, a fost forţat să aterizeze pe Aeroportul Stansted de lângă Londra, după ce în toaletă a fost găsit un bilet care pretindea că există explozibili la bord. 

„Acum am scos în siguranţă toţi pasagerii din avion. Aeronava rămâne într-o zonă izolată la Stansted şi ancheta noastră este în desfăşurare”, a declarat poliţia din Essex.

Zborul Ryanair nu a mai ajuns la Dublin şi a fost deviat către Aeroportul Stansted unde poliţiştii din Essex a efectuat verificări. Două avioane Typhoon RAF au escortat avionul din momentul în care pilotul a efectuat un apel de urgenţă. Aterizarea s-a realizat în condiţii de siguranţă la ora locală 18:40, potrivit sursei citate de Mediafax.

„Într-un zbor Ryanair de la Cracovia la Dublin a fost descoperit în această seară un bilet care susţinea că există explozibili la bord. Căpitanul a urmat procedura avertizând autorităţile britanice şi s-a îndreptat spre cel mai apropiat aeroport (Stansted) unde avionul a aterizat normal. Pasagerii au debarcat în siguranţă. Aeronava şi pasagerii sunt verificaţi de poliţia britanică, care va decide când pot călători mai departe spre Dublin cu o aeronavă de rezervă”, a declarat un purtător de cuvânt al Ryanair.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here