Cutremur puternic în apropiere de Bucureşti. Ce magnitudine a avut

Potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului, un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Rischter s-a produs, marţi după-amiază, în în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Seismul s-a produs la ora locală 16:34, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 91 de kilometri.

Cutremurul s-a produs la 70 km est de Braşov, 76 km nord-est de Ploieşti, 117 km sud de Bacău, 120 km vest de Brăila, 121 km vest de Galaţi, 127 km nord de Bucureşti, 150 km nord-est de Piteşti, 185 km est de Sibiu, 192 km nord de Ruse şi 198 km sud-vest de Iaşi.

Un cutremur cu magnitudinea de 3 pe Richter s-a produs marţi dimineaţa, la ora locală 5:44, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

De la începutul lunii iulie, în România au avut loc nouă cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,3 grade pe Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here