Raed Arafat, la DIICOT după ameninţările cu moartea. „Au fost serioase şi nu poţi să permiţi aşa ceva!”

Sursa foto: romaniatv.net

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a depus o plângere joi la DIICOT, după ce a fost ameninţat cu moartea. Medicul a explicat că a fost nevoit să ia măsuri pentru că ameninţările cu moartea au fost „serioase.

„Este vorba despre două ameninţări cu moartea care au fost publice şi destul de evidente de oameni care au vrut să facă rău. Una printr-un film care a fost publicat şi cealalată prin postarea publică pe care o ştie toată lumea. Au fost serioase şi nu poţi să permiţi aşa ceva!”, a declarat Raed Arafat, la ieşirea de la sediul DIICOT.

Recent, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei conform căreia noul coronavirus nu ar exista. Postarea fusese publicată pe Facebook și distribuită de peste 1.500 de ori.

Autorul postării susţinea că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Între timp, postarea pare să fi fost ștearsă sau nu mai e publică. Poliția anunța că face verificări în acest caz.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here